Margaretha Van Parmadreef 5 - 9681 Nukerke
Tel.: 055 50 00 18
- Voor meer informatie, surf naar www.sokiline.com. 
Contacteer ons!
“De armbanden van Soki-Line zijn ongekend.”

soki-line creëert een persoonlijke armband uit paardenhaar 

Een armband uit paardenhaar is een uniek accessoire dat bij geen enkele paardenliefhebber kan ontbreken. Daarom heeft soki-line zich verdiept in verschillende vlecht- en weeftechnieken voor het ontwerpen van deze bijzondere sieraden. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve en schitterende armband uit paardenhaar.

Als u kiest voor een armband uit paardenhaar bij soki-line bent u verzekerd van een modebewuste en unieke look. Een armband uit paardenhaar kan veel vormen aannemen, waarover u mee kan beslissen. Daarnaast kan u tevens haar van uw eigen paard opsturen als basis, want daarmee ga ik graag aan de slag. Op deze manier is uw armband uit paardenhaar niet alleen een schitterend accessoire, maar tevens een stijlvolle herinnering aan uw favoriete paard.

Het prijskaartje van een armband uit paardenhaar varieert naargelang de toe te passen vlecht- of weeftechniek, het soort decoratie, de dikte van de armband… De prijs is dus afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Van paardenliefhebber tot paardenliefhebber.

Kan u niet langer wachten tot u uw eigen armband uit paardenhaar kan omdoen, of heeft u nog vragen over deze unieke sieraden? Bestel dan uw eigen pronkstukje op soki-line of contacteer mij voor meer informatie. Ik beantwoord met veel plezier uw vragen en help u graag bij het uitkiezen van de perfecte armband uit paardenhaar.

Clikc+