Margaretha Van Parmadreef 5 - 9681 Nukerke
Tel.: 055 50 00 18
- Voor meer informatie, surf naar www.sokiline.com. 
Contacteer ons!
“Mijn halsketting van Soki-Line is het meest unieke stuk uit mijn collectie!”

soki-line maakt een halsketting uit paardenhaar op bestelling 

Vindt u het moeilijk om een leuk en uniek cadeau te vinden? Of wilt u uzelf eens in de watten leggen, maar weet u nog niet waarmee? Kies dan voor originaliteit, en kies voor een schitterende halsketting uit paardenhaar van soki-line. Dit opvallende accessoire mag niet ontbreken in de garderobe van elke modieuze paardenliefhebber!

Elke halsketting uit paardenhaar ontwerp ik met evenveel zorg en precisie. Elk sieraad is dan ook een uniek stuk dat volledig naar uw wens ontworpen is. U kan kiezen uit een uitgebreid gamma aan versieringen en kleuren, en ook de lengte kan u zelf bepalen. Om uw halsketting uit paardenhaar voor 100% uniek te maken, kan u ook het haar van uw eigen paard opsturen als basis. Op deze manier wordt uw halsketting uit paardenhaar des te persoonlijker: een schitterend accessoire met een diepere betekenis.

De waarde van een gepersonaliseerde halsketting uit paardenhaar is onschatbaar. Toch zorg ik ervoor dat elke paardenliefhebber deze fantastische sieraden in huis kan halen. De prijs varieert aan de hand van de gekozen kleur, lengte, versiering en dikte.

Wilt u graag een gepersonaliseerde halsketting uit paardenhaar bestellen bij soki-line, maar heeft u er nog vragen over? Aarzel dan niet mij te contacteren voor meer informatie. Ik beantwoord met veel plezier al uw vragen en help u graag bij het ontwerpen van uw halsketting uit paardenhaar.

Clikc+