Margaretha Van Parmadreef 5 - 9681 Nukerke
Tel.: 055 50 00 18
- Voor meer informatie, surf naar www.sokiline.com. 
Contacteer ons!
“De oorringen uit paardenhaar zijn echt fantastisch.”

Bent u op zoek naar fantastische oorringen? Kies dan voor oorringen uit paardenhaar van Soki-Line. Ze zien er niet alleen schitterend uit, maar ze zijn ook gemaakt uit paardenhaar. Een musthave voor elke paardenliefhebber!

De oorringen uit paardenhaar van soki-line zijn stuk voor stuk handgemaakt, en daaropvolgend stuk voor stuk uniek. Ze zijn het perfecte accessoire voor elke modebewuste ziel. Bij het bestellen van een paar oorringen uit paardenhaar kan u elk aspect zelf beslissen. U kan kiezen uit een assortiment aan kleuren en parels en bepaalt zelf de lengte. Daarnaast kan u het haar van uw eigen paard opsturen om als basis te gebruiken: dit geeft een extra persoonlijke dimensie aan dit unieke sieraad. Zo draagt u niet alleen een schitterend sieraad bij u, maar ook altijd een mooie herinnering.

Hoewel de emotieve waarde van de oorringen uit paardenhaar ongetwijfeld onschatbaar is, ligt de effectieve prijs bijzonder laag. Voor deze prijs kan elke paardenliefhebber deze unieke sieraden aanschaffen. Zoals het hoort!

Bent u al helemaal verslingerd aan de juwelen van soki-line en wilt u graag uw eigen setje unieke oorringen uit paardenhaar? Geef mij dan uw wensen door en ik zorg ervoor dat u binnenkort trotse bezitter bent van deze pareltjes.

Clikc+