Margaretha Van Parmadreef 5 - 9681 Nukerke
Tel.: 055 50 00 18
- Voor meer informatie, surf naar www.sokiline.com. 
Contacteer ons!
“Voor een uniek aandenken.”

Voor adembenemende sieraden van paardenhaar moet u bij Soki-Line zijn 

Sieraden van paardenhaar bestaan al langer dan we in eerste instantie zouden denken. Aan de hand van opgravingen weten we bijvoorbeeld dat er in de Romeinse en Germaanse cultuur eveneens sieraden van paardenhaar werden ontworpen en gedragen.En waarom ook niet? Paardenhaar is uitermate geschikt om te vlechten, waardoor het een uitstekend materiaal is om sieraden mee te maken. Bij soki-line vindt u dan ook sieraden van paardenhaar terug die gecreëerd zijn aan de hand van verschillende vlechttechnieken.

soki-line levert allerlei soorten sieraden van paardenhaar aan: armbanden, oorringen, halskettingen, sleutelhangers en zelfs gedenksieraden. Zo zorg ik ervoor dat er voor ieders wat wils in mijn aanbod zit. Daarnaast doe ik er alles aan om mijn prijzen zo laag mogelijk te houden: elke paardenliefhebber moet immers zo’n prachtig sieraad in huis kunnen halen!

soki-line is een klein bedrijf en draagt persoonlijke service hoog in het vaandel. Daarom kan uw sieraad steeds gepersonaliseerd worden naar wens. Als u het haar van uw eigen paard opstuurt, dan zorg ik ervoor dat er een prachtig sieraad van wordt gemaakt. Zo is uw sieraad niet enkel uniek, maar draagt het tevens een emotionele waarde.

Bent u geïnteresseerd in sieraden van paardenhaar of heeft u hier nog vragen over? Contacteer mij dan gerust voor meer informatie!

Clikc+