Margaretha Van Parmadreef 5 - 9681 Nukerke
Tel.: 055 50 00 18
- Voor meer informatie, surf naar www.sokiline.com. 
Contacteer ons!
“Een sleutelhanger van paardenhaar is hét ultieme accessoire!”

Soki-Line zorgt voor een echte blikvanger met een sleutelhanger van paardenhaar 

Soki-Linebiedt niet enkel kettingen, armbanden en oorringen aan: ook voor een originele sleutelhanger van paardenhaar kan u bij mij terecht. Houdt u niet echt van sieraden? Dan is dit de perfecte oplossing om toch een mooi handgemaakt accessoire van paardenhaar in huis te hebben. Of bent u net helemaal gek op mijn sieraden? Dan is een sleutelhanger van paardenhaar een mooie aanvulling op uw persoonlijke sieraad.

U kan uw sleutelhanger van paardenhaar volledig op maat laten ontwerpen. U heeft daarbij de keuze tussen een aantal versieringen en kleuren, zodat het uiteindelijke product geheel naar wens is. Daarnaast kan u het haar van uw eigen paard opsturen als basis, zodat ik hiermee aan de slag kan. Met een sleutelhanger van paardenhaar heeft u niet enkel een handig en mooi gebruiksvoorwerp op zak, maar tevens een tastbare herinnering aan uw favoriete paard.

Elke sleutelhanger van paardenhaar heeft dezelfde prijs, ongeacht uw keuze op gebied van versiering en kleur. Zo krijgt u altijd precies het ontwerp dat u graag wilt, ongeacht uw budget.

Wenst u graag een sleutelhanger van paardenhaar te kopen bij Soki-Line? Heeft u nog vragen over dit product? Aarzel dan niet om contact op te nemen: ik beantwoord met veel plezier al uw vragen. Tot snel!

Clikc+